join.me is de snelste en meest eenvoudige manier om iedereen hetzelfde scherm te laten zien. Met join.me kunt u bovendien kiezen: deelt u uw volledige scherm, of alleen het venster van één programma?

Uw volledige scherm delen

Maak uw bureaublad leeg voordat u begint met het delen van uw scherm. Sluit hiervoor alle programma's en toepassingen die niet relevant zijn en zorg dat alle meldingen uitgeschakeld zijn.

  • Als u er klaar voor bent om uw scherm te delen, klikt u op de knop 'Delen'
  • En als u het delen wilt pauzeren, klikt u simpelweg nogmaals op dezelfde knop.

Uw join.me-venster verschijnt weer, met een melding die aangeeft dat uw scherminhoud niet gedeeld wordt. Alle andere deelnemers in de meeting zien een pauzescherm.

Als u uw scherm weer wilt delen, klikt u weer op dezelfde knop.

Het venster van één programma delen

Als gebruiker van join.me PRO kunt u ook een afzonderlijk venster delen, in plaats van uw gehele scherm. Dit is een geweldige functie als u notities wilt maken in een venster dat niet gedeeld wordt.

Ga hiervoor als volgt te werk:

  • Klik op de pijl om de knop voor het delen van uw scherm uit te vouwen.
  • Selecteer de optie 'Venster delen'
  • Als u de muis over een venster beweegt, verschijnt een kader
  • Selecteer het gewenste venster om te delen door erop te klikken

Als u een ander venster wilt delen, klikt u simpelweg op het oranje tabblad en vervolgens naast het venster dat u wilt delen. Om terug te keren naar de modus voor het delen van uw volledige scherm, gaat u weer naar de knop voor het delen van het scherm en klikt u op 'Scherm delen'.

Zo simpel is het.

Join Meeting
Join